Alexandra Dinu îl face praf pe Mutu

562
Alexandra Dinu îl face praf pe Mutu - alexandradinu-1386591129.jpg
Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost căsătoriți timp de doi ani, între 2001 și 2003. Fosta soție a fotbalistului român a vorbit despre acesta în termeni nu tocmai elogioși.

Într-un interviu pentru ziarul Ring, Alexandra Dinu a vorbit despre jucătorul de fotbal Adrian Mutu, cel care i-a fost soț timp de doi ani.

Superba blondă și-a spus părerea referitor la faptul că fostul ei partener de viață nu este chemat la echipa națională de selecționerul Victor Pițurcă.

"Faptul că domnul Pițurcă nu-l cheamă pe Adi la Națională nu înseamnă că el este o victimă. Lui îi place să se victimizeze. Adi nu a plecat de nicăieri strângând mâna și lă-sând loc de bună ziua. Să spună «Mulțumesc pentru ce ați făcut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a întâmplat niciodată lucrul ăsta.

El a dat dovadă de neseriozitate. Însă nu cred că eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Când a plecat de la Fiorentina, a fost în liniște și pace? A mai găsit de atunci o echipă bună? De ce nu-l convoacă Pițurcă? Pentru că este el al dracu’? Părerea mea este că totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru că Mutu pleacă din cantonament când are el chef.

Normal că un antrenor, oricine o fi el, nu agreează așa ceva. Legile trebuie să fie aceleași pentru toți jucătorii. Dacă unul își permite să plece din cantonament oricând, atunci și ceilalți fotbaliști ar dori să facă asta și nu ar mai fi disciplină. Nu știu ce antrenor își dorește în echipă un fotbalist care nu este un exemplu pozitiv pentru ceilalți", a afirmat Alexandra Dinu, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8753 secunde