Alexandra Stan a luat decizia mult așteptată

278
Alexandra Stan a luat decizia mult așteptată - stan-1386636560.jpg
După o pauză de șase luni, timp în care s-a refăcut fizic și psihic, Alexandra Stan a decis să revină pe scenă și nu oriunde și oricând, ci chiar în noaptea de Revelion.

Alexandra a suferit un șoc emoțional după ce fostul ei impresar Marcel Prodan a băgat-o, în luna iunie, în spital, transformând-o în sac de box. Dacă rănile fizice au trecut relativ repede, cu niscaiva pilule, solista a avut nevoie de șase luni pentru a le drege și pe cele psihice. Alexandra a fost invitată să cânte la Sibiu, de Revelion, la un show în aer liber și, după ce s-a gândit la ofertă preț de câteva zile, a acceptat.

Dacă nu se răzgândește, căci în ultima vreme a dat dovadă de neseriozitate, fanii ei o vor vedea într-un recital de zile mari, pe 31 decembrie, în cadrul spectacolului organizat în aer liber, în Piața Mare din Sibiu.

Alexandra le-a povestit prietenelor că se simte pregătită, după scandalul din vară cu fostul ei impresar și iubit Marcel Prodan, să urce din nou pe scenă și că noaptea trecerii dintre ani este cel mai benefic moment.

Potrivit apropiaților ei, vedeta stă lamentabil la capitolul finanțe, așa că este imperios necesar să revină în lumea muzicii.

Numele vedetei noastre este cunoscut în întreaga lume datorită piesei Million, iar scandalul în care a fost implicată i-a șocat pe fanii săi din străinătate, care, în această perioadă de refacere, i-au trimis încurajări, dar și invitații să suțină recitaluri, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit în Club Phoenix
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert al studenților de la canto
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit, cu muzică aparte
Pagina a fost generata in 1.7583 secunde