Alexandru Arșinel a REFUZAT internarea: Care este starea de sănătate a marelui actor

212
Alexandru Arșinel a REFUZAT internarea: Care este starea de sănătate a marelui actor - alexandruarsineltransportatspita-1643788166.jpg
Informație de ultimă oră despre starea marele actor Alexandru Arșinel, după ce acesta a ajuns azi-noapte la Spitalul Universitar din Capitală pentru mai multe investigații. Arșinel a refuzat însă internarea. Toate acestea vin în contextul în care maestrul a suferit mai multe intervenții chirurgicale anul trecut.

În prezent, marele actor Alexandru Arșinel este în stare stabilă. A fost investigat de medicii de la Spitalul Universitar din Capitală, asta după ce ieri s-a simțit rău. A avut amețeală și dureri în piept pe parcursul mai multor ore, astfel că acesta a sunat la 112 şi a spus că nu se simte deloc bine.

Echipajul medical ajuns la locuința acestuia l-a consultat și a stabilit că este nevoie ca marele actor să fie transportat la spital pentru investigaţii mai amănunțite. Potrivit primelor informații, Arșinel ar avea probleme cu tensiunea.

Actorul a fost transportat cu ambulanța la spital. El a fost internat inițial însă, potrivit surselor Realitatea PLUS, actorul a refuzat în cele din urmă să rămână în spital peste noapte. Astfel, se pare că acesta ar fi plecat acasă, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1042 secunde