"Am fost descurajată de cei din jur care băgau mâna în foc că îți trebuie pile"

216
Corina Caragea, tânără absolventă de jurnalism și-a văzut visul cu ochii și, acum, la 18 ani de la existența pos-tului care a consacrat-o a mărturisit cât de greu i-a fost să răzbată.

"Am fost descurajată de cei din jur care băgau mâna în foc că îți trebuie pile, relații, șpagă, m-am lovit de multe ori de fraza «așa merge în România, ce să îi faci?», însă sunt un exemplu viu că NU, în România nu reușești doar dacă ai pe cine trebuie în spate, în pat sau în buzunar. Eu mi-am împlinit visul, am întâlnit situații de toate felurile și sunt exact unde mă simt foarte bine, fac ce îmi place", a mărturisit Corina Caragea.

Mai mult, realitatea a depășit până și așteptările ei. Deși își imagina că va lucra într-o redacție, nu s-a gândit niciodată că va ajunge pe ecran.

"Îmi imaginam că voi lucra într-o redacție, cu siguranță. Așa a fost planul și așa a ieșit. Realitatea mi-a depășit însă imaginația pentru că eu mă gândeam că voi lucra la un ziar sau revistă, nu visam să apar la televizor", mai spune Corina Caragea, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5662 secunde