Amalia Enache a primit tort de mămăligă de ziua ei

408
Amalia Enache a primit tort  de mămăligă de ziua ei - amaliaenache-1338302351.jpg
Amalia Enache a avut parte de o copilărie fericită. Vedeta își amintește cu drag că de 1 Iunie, ea și fratele ei erau răsfățați cu tot felul de cadouri.

De departe, cel mai plăcut dar l-a reprezentat un tort-surpriză, ce nu avea ciocolată sau frișcă, ci mămăligă și brânză, iar pe deasupra era ornat cu trandafiri din grădină.

"Pentru că și ziua mea de naștere e tot în iunie, pe 19, iar a fratelui meu pe 21, începeam să fim sărbătoriți încă de pe 1. Nu voi uita în viața mea un tort-surpriză pe care mi l-au făcut într-un an bunicii și părinții, din mămăligă cu brânză, ornat cu trandafirași roșii din curtea noastră. Că așa eram eu, un copil care nu se omora după dulciuri!", mărturisește prezentatoarea Știri-lor Nopții de la PRO TV.

"Primeam și cadouri, creioane de colorat, cărți, tot felul de lucrușoare, plus multe pupături și alinturi, era mare zi «ziua copilului» la noi în familie. Și eram deja ditai domnișoara, chiar adult, și ai mei tot mă mai felicitau de 1 iunie, că doar sunt copilul lor pe viață", spune Amalia Enache, pentru protvmagazin.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.116 secunde