Amy Winehouse a cerut vodcă și vin în culise

785
Amy Winehouse a cerut vodcă și vin în culise - 2f886ce468cb42271d41a90b6473cc18.jpg
Cântăreața Amy Winehouse nu se dezminte! Pe lângă condițiile speciale de cazare, tânăra artistă britanică, în vârsta de 28 de ani, a solicitat organizatorilor show-ului de la București ca în culise să aibă pregătit un bar plin cu băuturi alcoolice. Vedeta a cerut zeci de sticle de bere, vodcă și vin vechi de 22 de ani.
Ca orice divă care se respectă, Amy Winehouse a trimis deja firmei Events, organizatoarea concertului de pe 15 august de pe Stadionul "Iolanda Balas Soter", lista ei cu pretenții. Pe lângă baxurile întregi de alcool, vedeta britanică a cerut și o cameră personalizată. Amy vrea ca încăperea să fie iluminată corespunzător, încălzire suplimentară și aer condiționat, spațiu pentru opt scaune confortabile, canapele, o masă uriașă de recepție și cel puțin patru prize. Mai mult, staff-ul ei a menționat pe listă inclusiv lucrurile mărunte de care trebuie să beneficieze diva în perioada șederii: șase prosoape mari de baie și patru de scenă, un coș mare de gunoi, o oglindă mare, precum și flori proaspăt tăiate.
Cât despre mâncare, cântăreața nu i-a făcut să se dea peste cap pe organizatori. Amy a cerut doar... gustări. Mai exact, diva vrea ca în backstage să aibă câteva iaurturi organice, chipsuri în pungi mari, tortilla și dulciuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Aprilie 2011
Stire din Monden : 10 scurtături spre orgasmul feminin
Pagina a fost generata in 2.2457 secunde