Concurs Anamaria Ferentz ar fi însărcinată cu Ion Țiriac

1069
Anamaria Ferentz ar fi însărcinată cu Ion Țiriac - afee04ded2f8c7b4f1e42d063e61d106.jpg

Articole de la același autor

După ce presa tabloidă din România a publicat imagini cu Anamaria Ferentz care luase în greutate mai bine de zece kilograme, o nouă veste bombă a ajuns în mediul artiștilor. Persoane din anturajul vedetei au declarat că aceasta din urmă ar fi rămas însărcinată.
Tocmai de aceea se pare că Anamaria și-a și prelungit vacanța în SUA, pentru că a luat în greutate și că poartă haine pentru femei gravide. Și cum Anamaria nu este căsătorită, dar se vehiculează că ar avea o relație amoroasă de doi ani de zile cu magnatul Ion Țiriac, în vârstă de 72 de ani, este posibil ca tatăl bebelușului să fie chiar omul de afaceri. Deocamdată, atât Ion Țiriac cât și Anamaria Ferentz păstrează tăcerea asupra acestui subiect, dar adevărul va ieși cât de curând la iveală.
Anamaria Ferentz s-a născut în 1975, la Bacău, dar a copilărit la Năvodari și a studiat în Constanța. În tot acest timp, ea a studiat actoria, a cântat într-un grup folcloric și a fost solistă în corul școlii din Năvodari. Ea a terminat Școala Populară de Artă din Constanța și a participat la mai multe festivaluri de gen din țară.
Cântăreața a mai colaborat cu reprezentanții Teatrului Fantasio și a cântat doi ani în corul Operei din Constanța. În aceeași perioadă, a absolvit și Colegiul de Medicină. În anul 2006, a lansat o carte pentru copii, intitulată "Oscar, minunatul meu cățel", iar anul trecut a participat la concursul "Dansez pentru tine".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : Cristi Brancu va fi tătic
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : Mihai Petre cu paharul pe capotă
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : Măruță cu văcuță!
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : "Cenușăreasa"
Joi, 17 Februarie 2011
Stire din Monden : Uite cum vrea el sa fii
Pagina a fost generata in 1.8239 secunde