Anamaria Prodan, atac dur la fosta soție a lui Reghecampf

2805
Anamaria Prodan, atac dur la fosta soție a lui Reghecampf - anamariaprodan-1349449843.jpg
Mariana Pfeiffer susține că a întreținut relații se-xuale cu Laurențiu Reghecampf după nunta acestuia cu Anamaria Prodan.


"Zice așa că poate așa și-ar fi dorit să fie", a declarat Prodanca. "Ajunsesem să mă simt ca amantă, deși eram soție. Făcusem dragoste în subsolul casei. Eu eram soția lui, dar el se culca și cu Ana și se culca și cu mine". Așa sună declarația făcută de Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva zile.

"Doamne-ferește, cum să spună așa ceva? Păi, Laurențiu nu mai știa cum să divorțeze mai repede de ea, nici măcar nu mai dormeau împreună, el prefera să stea la hotel. Zice așa că poate așa și-ar fi dorit să fie. Laur mă iubește mult prea mult ca să mai treacă prin dormitorul ei. Mariana face tot acest scandal pentru bani. Actualul ei soț are vreo 60 de ani și nu prea au din ce trăi", a spus Anamaria Prodan.

De cealaltă parte, actualul antrenor al Stelei este decis să o dea în judecată pe Mariana Pfeiffer, pentru toate afirmațiile ei mincinoase, care îi cauzează grave prejudicii de imagine și intenționează să ceară în instanță custodia lui Luca (11), fiul său și al Marianei.

"Laurențiu Reghecampf va promova o acțiune în instanță, solicitând modificarea modalității de creștere a minorului, în sensul stabilirii locuinței lui Reghecampf Luca David Andrei la domiciliul tatălui său, Laurențiu Reghecampf", este scris într-un comunicat trimis de Dan Idita, avocatul lui Reghe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5505 secunde