Anamaria Prodan, jignită crunt de Mitică Dragomir

259
Anamaria Prodan, soția antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, a fost jignită grosolan de președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, după ce aceasta ar fi afirmat despre el că "vorbește golănii".

Președintele LPF a reacționat dur într-o emisiune televizată în care a atacat-o pe Anamaria Prodan.

"Eu fac parte din altă categorie de curve, cele deștepte în fotbal. Dacă îmi dau drumul la gură... Eu nu sunt vreun popândău cu care s-a întâlnit ea până acum. Sunt curvă bătrână în fotbal, foarte periculoasă. În schimb, ea...", a declarat Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Așa cum era normal, replica soției lui Reghecampf nu s-a lăsat așteptată.

"Chiar așa a spus? Am mai zis-o și o repet. Am un mare respect pentru el și cred că nimeni nu e pregătit să-i ia locul la Ligă. Dar nu-i face deloc cinste modul în care a vorbit despre mine. Probabil așa crede el că vorbește un domn. Probabil așa vorbește și acasă cu soția sa și cu nora. Sper să-i fie rușine și mi-aș dori ca femeile din familia lui să nu fi auzit sau să nu citească pe undeva ce a spus el despre o femeie. Îmi doresc ca nepoții lui, când vor crește, să nu folosească niciodată asemenea cuvinte despre femei și nici măcar în preajma femeilor", a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6613 secunde