Anda Adam, cu nervii la pământ din cauza nunții lui Slav

282
Anda Adam, cu nervii la pământ din cauza nunții lui Slav - andaadam-1381145460.jpg
"După nunta Biancăi cu Victor, Anda Adam a clacat. Chiar dacă vrea să arate că nu-i pasă, este, de fapt, foarte afectată", a dezvăluit un apropiat al artistei.

Anda Adam și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani, până în luna noiembrie a anului 2012. O lună mai târziu, prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV se implica într-o nouă relație, cu Bianca Drăgușanu, pe care a luat-o de soție la foarte puțin timp după.

Dacă Anda Adam a încercat să pară puternică și nepăsătoare, afișându-se la brațul lui Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi, în adâncul său sentimentele sunt altele.

"Anda venea deseori la platou nervoasă, după ce citea tot felul de aberații prin ziare despre ea sau despre fostul iubit și se descărca pe colegi sau pe oamenii din echipa show-ului. Fie nu-i conveneau luminile cum erau puse, machiajul, decorurile sau hainele pe care trebuia să le îmbrace pentru a intra în pielea personajelor pe care le avea de interpretat. De multe ori s-a certat și cu colegii ei din echipa emisiunii, pe fleacuri, însă se împăcau repede", a povestit o sursă de pe platourile de filmare.

"Nu este ușor să vezi că fostul tău iubit și-a refăcut atât de repede viața și, mai mult, chiar s-a căsătorit", a mai povestit o sursă din preajma cântăreței, potrivit showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8883 secunde