Anda Adam, după despărțirea de Victor: "Eu sunt veselă și ziua și noaptea"

176
Anda Adam, după despărțirea de Victor:
Cântăreața Anda Adam își trăiește viața din plin și nu se mai uită în trecut. În ciuda faptului că în presă au apărut informații potrivit cărora artista plânge după fostul iubit și ar fi în pragul depresiei, Anda spune cu zâmbetul pe buze că există viață și după Victor Slav, una chiar interesantă.

"Nu am niciun motiv să fiu nefericită. Am rămas în relații foarte bune cu Victor, am mai declarat acest lucru. Mi se pare normal și firesc ca după șase ani niște oameni să rămână în relații civilizate, pentru că suntem niște oameni educați și cam atât. În rest, fiecare își vede de viața lui. Nu am niciun motiv de tristețe, sunt foarte ok, muncesc foarte mult, sunt multe lucruri frumose care se întâmplă în viața mea. Eu sunt veselă și ziua și noaptea", a spus Anda Adam, pentru Știrile Kanal D.

Nici afirmațiile făcute de cârcotași, potrivit cărora Anda a început să semene cu Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Victor Slav, nu reușeșc să o indispună.

"Eu sunt blondă, ea roșcată, nu avem nicio legătură, suntem foarte, foarte diferite. Nici nu aveam cum să semănăm. Suntem fete amândouă, într-adevăr, asta nu putem să schimbăm", a spus râzând cântăreața.

Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit în noiembrie 2011, după șase ani de relație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Monden : Anda Adam îl vrea înapoi pe Victor Slav
Pagina a fost generata in 0.2445 secunde