Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu

299
Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu - newsandaadam-1349122738.jpg
Anda Adam va fi păzită, joi seara, de aproape 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu. Impresionanta desfășurare de forțe va fi pusă la dispoziție pentru marele eveniment Media Music Awards, gala ce va avea loc în centrul orașului.


Anda Adam, alături de cei mai în vogă artiști români ai momentului, va urca pe scena amplasată în Piața Mare pentru a interpreta live cele mai noi hituri. Evenimentul va atrage zeci de mii de oameni, astfel încât organizatorii au asigurat una din cele mai mari rețele de pază și protecție. Practic, centrul Sibiului va fi împânzit de forțe de ordine care vor asigura buna desfășurare a evenimentului de talie internațională.

Artiștii care vor cânta pe scenă, precum și cei care vor fi premiați, vor fi transportați la Sibiu, din Piața Mică până la impresionanta scenă a galei Media Music Awards, din 4 octombrie, în limuzine vintage a căror valoare depășește 300.000 de euro.

Organizatorii sunt atenți la fiecare detaliu și vor să le ofere invitaților o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt mașini americane de epocă, din anii ’60 - ’70, care vor transporta invitații, pe rând, până în zona covorului roșu din Piața Mare a Sibiului.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL, Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum și cei care vor fi premiați în cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat și un cort cu o suprafață de 600 metri pătrați.

Artiștii vor fi tratați cu preparate fine, asigurate de o renumită firmă de catering din Sibiu. Pe masă se vor găsi ruladă de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveți, brânzeturi, icre de știucă, tartar de somon, precum și torturi de ciocolată și fructe de pădure.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Monden : "Viața nu înseamnă doar sex"
Pagina a fost generata in 0.4317 secunde