Andi Moisescu și Olivia Steer, vacanță de vis

613
Andi Moisescu și Olivia Steer, vacanță de vis - oliviasteer-1346588334.jpg

"Trei săptămâni am fost zei și zeițe. Genul de vacanță photoshopată, în care toți sunt cu gura până la urechi și nimeni nu-i crede că le poate fi atât de bine", spune Olivia Steer, prezentatoarea de la Acasă TV, la întoarcerea din insula grecească Skiathos. Dar, le-a fost, iar la sfârșit au decretat: locul acela e o mare iubire pentru toată familia.


Soția lui Andi Moisescu a rămas vrăjită de tot ce a descoperit pe insulă, de la peisaje fermecătoare până la ospitalitatea localnicilor. "Am găsit o insulă mai puțin călcată de turiști, plină de măslini, portocali și localnici veseli. Dacă ai trecut pragul unei taverne oarecare, sigur te alegi cu mai mult decât o salată grecească savuroasă sau cu niște fructe de mare. Te alegi cu prieteni noi. Pentru că patronul vine și îți ține companie la masă, îți spune istoriile locului și bancuri, îți face trucuri. Mama lui gătește ce vrei tu, cum vrei tu, numai să fie bine", mărturisește prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", ce va reveni din această toamnă la Acasă TV.


Soțul ei, Andi Moisescu, și el vedetă la Pro TV, e pasionat de sporturi nautice, iar în cele trei săptămâni petrecute în Skiathos nu s-a putut plictisi. El și fiul său s-au plimbat cu barca, s-au dat cu schiurile și cu placa pe apă. O distracție de parcă nu se mai săturau.


Pentru că apa era superbă, Olivia a fost încurajată să încerce pentru prima dată scuba diving.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Încă o săptămână de vacanță?
Pagina a fost generata in 0.5017 secunde