Andra: "Dacă o să fie băiat, s-ar putea să plâng. Îmi doresc fată!"

330
Andra:
Formează un cuplu frumos, iubit, apreciat, care nu a lăsat gurile rele să afecteze armonia interioară. La cinci ani de la căsătorie, Andra și Cătălin Măruță se declară împliniți, dar mai lipsește ceva…

Cei doi sunt părinții unui băiețel de doi ani și șapte luni, dar spun că nici pe departe nu au de gând să se oprească la un singur copil.

Andra și Cătălin au devenit, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, nașii de cununie ai fiului primarului Sectorului 4, Cristian Popescu "Piedone", și a alesei acestuia. La ieșirea de la biserică, presați de cei din jur, cei doi au făcut o dezvăluire: "Ne dorim și o fetiță. Să vină copiii", a spus Andra, susținută și de Cătălin.

Se pare că, din punctul de vedere al Andrei, intenția de a mai avea un copil este cât se poate de serioasă. La finalul lunii septembrie, aceasta declara că s-a pregătit psihic pentru a deveni din nou mamă.

"Aș vrea, aș vrea să vină al doilea copil. Și sincer, m-am pregătit psihic! Pentru toate astea trebuie să fii pregătit!", a mărturisit Andra la MTV, subliniind că următorul vlăstar al familiei trebuie să fie neapărat fată.

"Dacă o să fie băiat, s-ar putea să plâng o tură bună, pentru că îmi doresc foarte mult fată", a adăugat cântăreața, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 August 2013
Stire din Monden : Andra nu s-a chinuit cu diete
Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Monden : Fiul lui Piedone a spus "Da!"
Pagina a fost generata in 1.6327 secunde