Andreea Bănică, în pragul disperării: "Vreau o schimbare, m-am săturat!"

647
2
Andreea Bănică, în pragul disperării:
Cântăreața Andreea Bănică s-a săturat de înfățișarea ei. După ani de zile în care a fost blondă, artista vrea să renunțe la nuanța părului cu care a devenit cunoscută. Invitată în emisiunea "Un show păcătos", Andreea Bănică a spus că nu vrea să se mai vopsească blond și că are de gând să-și lase pletele lungi. 


"M-am saturat de blondul ars din cap. Nu m-aș mai vopsi așa. Vreau să-mi las părul lung, să-mi fac o schimbare", a spus artista. Se pare că propriul aspect nu este singurul motiv care o nemulțumește pe frumoasa blondă. Recent întoarsă din vacanță, din Austria, unde a mers să schieze, Andreea s-a declarat nemulțumită de serviciile austriecilor.

"Pe patronii hotelurilor nu-i interesează că tu nu te simți ok sau că ai mici nemulțumiri. Am rămas un pic dezamăgită. Nu pot spune că mă voi duce în Austria la anul. Merg în România, oamenii sunt altfel! Copilul meu se descurcă aici, știe să ceară ce vrea... . Pot să spun că m-am simțit mai bine la mine acasă, pe pârtie, la Poiană, am băut vin fiert... ", a spus Andreea Bănică.


Comentează știrea

...
31 ianuarie 2013
ptr. Andreea

In Austria Andreea nu este cunoscuta cum este si in Romania...acest lucru i-a lipsit probabil, de aceia da vina acum pe serviciile hotelierilor din austria..,cu pareri de rau, sincer nu-mi vine sa cred ca pune valorile serviciilor practicate de hotelierii romani peste valorile hotelierilor austrieci.... romania mai are mult de invatat...

yo
10 februarie 2013
hahhaha

pai deh fata , daca ai ciripi putinel pe "inglish" poate ai fi si inteleasa de cei din austria . acolo angajatii din turism vorbesc engleza fara problema ,sunt amabili,i serviabili si chiar foarte atenti la cererile clientilor. nu e vorba ca esti blonda.....nu au treaba ca esti roman sau ciuciunghez. pe ei ii intereseaza sa se simta omul bine sa revina si sa isi aduca si prietenii. asadar..las-o jos ca macane ,andreuco fata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3608 secunde