Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat

1989
1
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat - andreeaberecleanu-1377714053.jpg
Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri, dar și unul dintre cele mai longevive. Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au luat-o pe drumuri separate. Vedeta tv s-a despărțit de soțul ei cu care avea o căsnicie de 15 ani. 

Andreea Berecleanu s-a separat de Andrei Zaharescu inițial la pupitrul știrilor de la Observator.

Cei doi nu au mai format un cuplu pe sticlă, iar mai apoi, se pare că au apărut probleme și în viața privată.

Neînțelegerile dintre ei sunt mai vechi, însă în ciuda încercărilor de a remedia situația, se pare că până la urmă au ajuns la divorț. Inevitabilul s-a produs în această primăvară.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click! că prezentatoarea tv și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andrei Zaharescu încă de acum două luni, scrie click.ro.

Comentează știrea

Cornelius Vadimus Tudorus
29 august 2013
Andreea, mai demult nu se putea ?...

Andreea Berecleanu este cea mai frumoasa fata pe care au vazut-o romanii pe ecranele TV, dupa ea probabil este Andreea Esca. Andrei Zaharescu este un papagal si la propriu si la figurat, totusi a muscat din fructul interzis suficient de mult, ceea ce denota ca Andreea a fost fata buna si l-a servit pe domnul Zaharescu cu miere naturala. Adio Zaharescu, treci la mierea contrafacuta !...am vazut la TV ca aveau o vila beton, cu tot ce-ti trebuie pentru luxul actual, dar....Andreea Berecleanu, sunt sigur ca tu ve-i recastiga tot respectul si tot luxul de pe lume, nu uita...esti cea mai tare din parcare...Pentru tine Andrei Zaharescu....vezi ca-i libera Teo Trandafir, v-ati potrivi de minune....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0491 secunde