Andreea de la MasterChef, dată de gol de "amant"

3459
1
Andreea de la MasterChef, dată de gol  de
Andreea de la MasterChef s-a descurcat foarte bine la proba sub presiune, iar Chefii invitați în emisiune au lăudat-o. Gabi Godeanu, bănuit că ar fi bărbatul cu care casnica s-ar fi giugiulit în culise, a avut o reacție ciudată când "iubita" sa se afla în fața juraților.

"E incredibilă fata asta! Ai zice că e proastă, dar ea nu e proastă deloc", a șușotit Gabi Godeanu privind de la balcon reprezentația concurenților.

În următoarea probă din concurs, Andreea l-a ales pe Gabi să facă parte din echipa condusă de ea. Soția lui DJ Optick și-a lăudat "amantul" spunând că este foarte priceput la gătit. "Godeanu te scoate din orice rahat. Când ai zis «Panică», el intră în priză, învârte la șapte tigăi. Omul este bun la multi-tasking, este un robot în bucătărie", a spus "Casnica".

Gabi Godeanu și-a dat și el seama că este compatibil cu Andreea, pentru că au activități în comun și frecventează locuri în care nu merge multă lume. "Eu și Andreea suntem din București. Cunoaștem oameni, cu-noaștem locuri, umblăm foarte mult prin cluburi, restaurante, locuri pe care oamenii normali nu le frecventează. Oamenii din București sunt o specie aparte", a spus el.

Comentează știrea

Fonduri UE
31 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7603 secunde