Andreea Esca: "Domnul Adrian Sârbu ne-a jumulit"

2017
1
Andreea Esca:
Andreea Esca a vorbit despre propunerile care i s-au făcut pentru a participa la diverse emisiuni, dar și despre momentele mai tensionate din trustul Pro.

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că i s-a propus să participe la emisiunea "Dansez pentru tine", dar a fost nevoită să refuze deoarece nu se pricepe la acest capitol. "Aș dansa cu Mihai Petre. Mi s-a propus să particip la emisiunea «Dansez pentru tine». Este foarte greu și complicat să dansezi și de aceea nu o să particip", a declarat Andreea Esca, pentru paginademedia.ro.

Discuția a atins și momente mai sensibile, iar vedeta a spus cu sinceritate că a avut și discuții aprinse cu șeful Pro Tv, Adrian Sârbu.

"Domnul Adrian Sârbu este foarte hotărât în ceea ce face, iar atunci când nu i-a plăcut vreun jurnal, ne-a jumulit. Nu-mi aduc aminte concret despre un caz anume, dar întotdeauna era vorba despre o știre, de modul cum am legat lucrurile", a dezvăluit vedeta.

Comentează știrea

Sida lu` Eba
22 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Manipulezi la greu,prin stirile prezentate.Oricum acest post nu prea vorbeste "romaneste"!! P.S.:vad ca nu esti jumulita,esti bine mersi.Articol de 2 bani.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Monden : Andreea Esca, 12 ani de căsnicie
Sâmbătă, 12 Mai 2012
Stire din Cultură-Educație : Recomandări TV
Pagina a fost generata in 0.3713 secunde