Andreea Mantea are un nou iubit celebru

246
Andreea Mantea are un nou iubit celebru - andreeamantea-1380465389.jpg
Andreea Mantea a recunoscut că are o relație cu Gabi Bădălău, fostul iubit al Ramonei Gabor. În vara lui 2013, într-o dimineață răcoroasă, Gabi Bădălău se asigură că Andreei Mantea nu îi lipsește absolut nimic, cuprinzând-o tandru în brațele lui, ca să o încălzească, și ajutând-o să bea suc cu paiul.

"Andreea are atât de multe calități încât nu le pot spune la telefon. E o fată deosebită, e o femeie foarte frumoasă și e OK din toate punctele de vedere. Suntem OK și ne bucurăm că suntem OK", declara Bădălău la scurt timp după ce o întâlnise pe cea care i-a devenit acum iubită oficială.

Acum, însă, cei doi nu se mai ascund. Gabi Bădălău și-a postat pe Facebook imagini cu el și Andreea Mantea împreună, în tandrețuri.

"O să devină un clișeu toată treaba asta cu frigul și căldura. M-a încălzit! Nu a fost de ajuns focul de la șemineu și am avut nevoie și de brațele lui", a declarat Andreea Mantea.

Cunoscut fiind faptul că Gabi este un băiat foarte generos cu iubitele lui, printre care s-au numărat Ramona Gabor și Raluca de la Bambi, tânărul a fost întrebat ce cadou i-a făcut Andreei de ziua ei.

"Multă dragoste! Foarte multă atenție! Oficial ne merge bine", s-a lăudat fosta prezentatoare TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8749 secunde