Andreea Mantea, exploatată de șefi. Iată de ce a demisionat vedeta

881
1
Andreea Mantea, exploatată de șefi. Iată de ce a demisionat vedeta - andreeamantea-1378042451.jpg
În ciuda zvonurilor că ar fi în depresie după ce a cerut mărire de salariu și a fost pusă pe liber de Kanal D, Andreea Mantea dezvăluie, pentru ziarul Ring, adevăratele motive care au determinat-o să renunțe la colaborarea cu turcii.

Fosta colegă a lui Mădălin Ionescu la emisiunea WOWbiz susține că în televiziune a muncit mereu din plăcere și că pentru ea banii n-au contat niciodată. Mai mult, și-a dat toată silința, depășind cu mult cele opt ore zilnice de muncă.

Liberă de contract, Andreea Mantea e dorită acum de mai multe televiziuni, care i-au făcut deja oferte care mai de care mai atractive, iar în câteva zile va trebui să și aleagă dacă vrea să prindă noul sezon TV.

Chiar dacă la Kanal D se afla în direct doar două ore, de luni până joi, Andreea muncea încă 10:

"Stăteam 12 ore pe zi la muncă, nu știam cum să fac să fie bine și când nu era totul perfect, nu aveam liniște. Știu foarte bine ce am muncit și cât am muncit. Și acum nu mă grăbesc să aleg greșit, ci vreau ceea ce m-ar face fericită, ce m-ar împlini... Mă gândesc... Mi-am dat câteva zile, dar trebuie totuși să dau un răspuns repede".

Comentează știrea

christian louboutin decollete
28 februarie 2014
christian louboutin decollete

louboutin flats wedding Stiri Monden : Andreea Mantea, exploatată de șefi. Iată de ce a demisionat vedeta | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin decollete http://giancarlo50.vervanhuis.com/images/christian-louboutin-miami.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7156 secunde