Andreea Mantea se vinde pentru 2.500 de euro

2001
3
Andreea Mantea se vinde pentru 2.500 de euro - mantea-1384946687.jpg
În septembrie, Andreea Mantea a rămas fără jobul de prezentatoare de la Kanal D și, totodată, fără leafa impresionantă de 12.000 de euro pe care o primea de la turci.

A fost o palmă destul de usturătoare pentru brunetă, care era obișnuită să fie în centrul atenției și în lumina reflectoarelor, mai ales că avea două emisiuni pe care le prezenta.

Acum, Andreea Mantea face bani frumoși și din contracte de imagine. Click! a aflat că bruneta a primit 2.500 de euro ca să reprezinte un salon de frumusețe din Popești-Leordeni, orașul unde și-a făcut vilă.

"Am deschis salonul în urmă cu cinci luni și ne-am gândit de prima dată la Andreea Mantea. Nu am vrut să ne reprezinte o pițipoancă, ci o vedetă stilată, iar Andreea se încadrează perfect în cerințele noastre. Este vecina noastră, popeșteancă, și ori de câte ori are nevoie, trece pe la noi", a spus Diana Pelin, deținătoarea salonului, pentru click.ro.

Comentează știrea

plua mea
21 noiembrie 2013
nu e noni

"A fost o palmă destul de usturătoare pentru brunetă" - peste kur sau peste botoxu de pe figura ? Mizerie de stire despre o mizerie de fatuca trecuta de prima tinerete.

EU
6 decembrie 2013
ANDREA

ANDREA ERA MUT MAI PROFESIONISTA DECAT ADELINA CARE NU LEAGA 2 CUVINTE SI NU ARE NICI UN FARMEC

adrian florin
9 februarie 2014
ba fraierilor!!

sa nu va mai loati de ''muza'' mea .... ca va prind si va rup capu..... ati inteles?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1258 secunde