Andreea Marin, la psiholog înainte de orice pas important

87
Starea de spirit a Andreei Marin este din ce în ce mai bună de când l-a cunoscut pe fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, lucru pe care nu se teme să-l recunoască. 

Într-un interviu acordat recent pentru rtv.net, prezentatoarea TV a precizat că, în ceea ce privește această relație, este animată numai de gânduri bune. "Optimistă. E cel mai bun cuvânt. Nu vreau să exagerez, nu vreau să spun mai mult decât e, sunt pur și simplu bine", a declarat Andreea Marin despre apropierea de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. 

Felul în care o tratează și o pregătește Andreea pentru schimbările din viața ei pe fetița sa, micuța Violeta, este tratat cu responsabilitate. "Sunt o mamă responsabilă, știu bine ce fac și, înainte de a face orice pas important pentru fiica mea, consult un psiholog care ne este apropiat". 

Legat de planurile de viitor, Andreea Marin a dat de înțeles că la vară va merge în vacanță doar cu fetița ei. "E ca o trecere într-o nouă etapă, când botezi un copil. Anul acesta, am și făcut o casă împreună, am sădit pomi împreună. E ca un nou început." 

Amintim că, după ce Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. și-au anunțat despărțirea la începutul acestui an, Zâna surprizelor și-a găsit fericirea în brațele doctorului fizioterapeut Tuncay Ozturk, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4459 secunde