Andreea Marin și Bănică jr. nu-și mai vorbesc decât prin bonă

155
Andreea Marin și Bănică jr. nu-și mai vorbesc decât prin bonă - andreeamarinsistefanbanica-1380632554.jpg
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au încercat să păstreze aparențele după divorț și să arate lumii că au rămas în relații amicale. Acest lucru nu a durat decât câteva luni.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. se străduiesc să păstreze o relație civilizată de dragul fetiței lor, Violeta. Deși au divorțat la începutul anului, cei doi mai sunt obligați să vorbească unul cu celălalt despre singurul lucru care îi mai leagă: fetița lor. Amiciția lor s-a stricat în momentul în care s-a descoperit relația dintre Lavinia și Ștefan, care datează, probabil, încă din perioada în care Zâna mai era soția artistului. Subiectul acesta a dat naștere unui schimb de replici dure între Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr..

De atunci, relațiile dintre Andreea și Bănică Jr. s-au răcit de tot și au ajuns să vorbească doar strictul necesar privind fetița lor, și asta, numai prin intermediari. Așa se face că persoana care menține în acest moment legătura între cei doi foști soți este bona fetiței și încă câțiva prieteni, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3419 secunde