Andreea Marin și doctorul turc, relația care sfidează regulile

733
1
Andreea Marin și doctorul turc, relația care sfidează regulile - andreeamarin-1370258317.jpg
În ultimul timp, presa mondenă scrie intens despre faptul că Andreea Marin are o nouă relație, cu un medic din Turcia, aspect confirmat de însăși Zâna Surprizelor.

Cu toate că totul pare bine și frumos, povestea de dragoste dintre Andreea Marin și tânărul medic turc Tuncay Ozturk are as-pecte mai puțin cunoscute publicului. Doctorul este, conform unor surse din rândul comunității turce din România, membru al mișcării Fethullah Gulen. Medicul turc Tuncay Ozturk lucrează la un spital din Istanbul, sponsorizat și de organizația islamică Fethullah Gulen. Conform codului de conduită al mișcării, Tuncay, care ar fi membru al acesteia, poate fi pedepsit dacă apare în public alături de o femeie care nu este soția lui, lucru întâmplat recent la Bistrița, unde medicul turc și Andreea Marin au fost văzuți împreună la un eveniment public.

Retras în SUA de mai bine de 15 ani, Fethullah Gulen a reușit să-și dezvolte mișcarea, care numără acum milioane de adepți, devenind extrem de influentă din punct de vedere economic și politic în Turcia.

Așadar, majoritatea angajaților acestei instituții sunt membri ai mișcării, fiind obligați să aibă o conduită socială ireproșabilă. Printre lucrurile interzise membrilor necăsătoriți ai organizației, cum este cazul lui Tuncay, se numără și apariția în public alături de femei. Cu toate că a fost de mai multe ori în vizită în Turcia, Andreea pare să nu cunoască acest aspect din viața bărbatului alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Recent, ea l-a luat pe turc la un eveniment public la Bistrița și s-a plimbat, la întoarcere, la brațul lui prin Aeroportul Otopeni, putând astfel să-i creeze neplăceri la Istanbul.

Comentează știrea

Tanara
4 iunie 2013
Sunt liberi, tineri si majori!

Si el ce este? copil mic, sau poate amnezic, sau poate ca atunci cand va dori sa se casatoareasca o sa fie obligat sa-si cunoasca mireasa in ziua nuntii. Stie el mai bine ce face, de cine ii place si incotro va merge "relatia" lui. Andreea este o femeie libera, tanara si nu face nimic reprobabil din faptul ca este insotita de un barbat tanar, fara obligatii matrimoniale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6476 secunde