Andreea Marin și iubitul turc se pregătesc de casă nouă

209
Andreea Marin și iubitul turc se pregătesc de casă nouă - andreeamarin-1377086822.jpg
Deși oficial sunt împreună, doar de șase luni, de la divorțul Zânei de Ștefan Bănică jr, relația dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk evoluează cu pași rapizi.

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, fie prin vacanțe în afara granițelor, fie prin România. Mai mult, pentru a nu intra într-un eventual conflict cu fostul soț al Andreei, dacă ar fi dormit în vila Zânei, iubitul vedetei și-a luat un apartament de lux în buricul Capitalei.

Andreea Marin și iubitul ei turc, mai tânăr cu 11 ani decât ea, au deja cuibușorul lor de nebunii, unde-și trăiesc povestea de dragoste. După ce o perioadă a stat cu chirie într-un apartament, Tuncay Ozturk, tot mai sigur de relația sa cu vedeta noastră, și-a luat casă în Dorobanți, semn că acesta intenționează să stea cât mai mult în România.

Astfel că, după o nouă vacanță în doi, de data aceasta în Elveția, Andreea și fizioterapeutul său au petrecut câteva zile în București, ei fiind surprinși de fotoreporterii ziarului Libertatea mai întâi intrând în blocul în care locuiește turcul, unde au stat în jur de 20 de minute, iar apoi într-un magazin de mobilă și decorațiuni interioare, de unde au cumpărat, printre altele, un bol mare din bambus, o paletă pentru gătit și mai multe tigăi, scrie libertatea.ro.

Deși Andreea are o vilă în Pipera, în posesia căreia a intrat după partajul cu fostul soț, atât ea, cât și iubitul său au preferat să-și consume iubirea pe teren neutru.

Pentru a nu mai scoate din buzunar, lunar, 500 de euro pe chirie, Tuncay Ozturk a achiziționat, ajutat și de celebra lui iubită, un apartament în zona Dorobanți, care a costat în jur de 90.000 de euro, completează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4541 secunde