Andreea Raicu, impresionată de Lucian Bute: "Felicitări și mulțumim, campionule!"

1985
Andreea Raicu, impresionată de Lucian Bute:


Prezentatoarea Tv Andreea Raicu a urmărit cu interes, sâmbătă noaptea, meciul dintre pugilistul român Lucian Bute și boxerul francez Jean Paul Mendy.

Deși recunoaște că nu este o cunoscătoare a boxului, vedeta de la Prima TV spune că sportivul român a impresionat-o nu doar prin aptitudinile sale în ring, ci și prin caracterul său.

 

"Sunt impresionată! Tocmai s-a terminat meciul de box câștigat de Lucian Bute și încă nu îmi vine să cred cu câtă repeziciune s-a desfășurat totul.

 

Nu sunt o cunoscătoare a acestui sport sau regulilor lui ori o pasionată, dar sunt româncă și am așteptat cu nerăbdare meciul din seara asta ca orice alt om din țara asta.

 

Am urmărit fiecare repriza fără să știu scorul și dintr-odată adversarul lui Lucian cade brusc…în primul moment nici n-am înțeles cum s-a întâmplat, dar reluarea m-a ajutat.

 

Incredibil! Campion mondial în mai puțin de jumătate de oră! Dar câte mii de ore de pregătire și câți pumni luați.

 

Lucian este campion mondial, dar pe lângă asta am văzut în seara asta un om modest, de un bun simț fantastic al cărui  discurs m-a impresionat. Felicitări și mulțumim, Lucian Bute!" a scris Andreea pe blogul său, la scurt timp de la terminarea meciului, potrivit ziarului Libertatea.

 



 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Monden : Marina Dina, din nou la cuțit
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Monden : Gina Pistol se mărită!
Pagina a fost generata in 1.71 secunde