Andreea Raicu și Tudor Chirilă s-au despărțit

938
Andreea Raicu și Tudor Chirilă s-au despărțit - chirilaraicu-1320072388.jpg
Prezentatoarea TV Andreea Raicu și solistul Tudor Chirilă s-au despărțit pentru a doua oară. Cei doi au devenit un cuplu în 2006 și, cu toate că nu li se dădeau prea multe șanse împreună, relația lor a durat doi ani de zile.

Foarte discreți în privința vieții personale, Andreea și Tudor au fost surprinși din nou împreună în vara anului trecut, dar nu au făcut niciun comentariu pe tema împăcării.

Într-un interviu acordat de Andreea Raicu în cel mai recent număr al revistei "Viva", aceasta a recunoscut că s-a despărțit de Tudor Chirilă: "Țin să confirm acest lucru pentru a evita eventualele speculații. Este singurul meu comentariu legat de acest subiect".

Mai mult de atât, vedeta în vârstă de 34 de ani a mărturisit că, în plan personal, își dorește să întâlnească pe cineva care să aibă aceleași valori morale.

"Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtășească aceleași valori ca acelea care mă conduc pe mine în viață: respect, încredere și corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea", a adăugat Andreea Raicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.357 secunde