Andreea Raicu, weekend romantic cu Horia Tecău

213
Andreea Raicu,  weekend romantic cu Horia Tecău - andreearaicuhoriatecauroma-1369084196.jpg
Trăiesc o poveste de dragoste minunată de aproape opt luni și se pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. Dacă înainte Andreea Raicu își aștepta acasă iubitul din turnee, iată că acum aceasta îl urmează peste tot.

În weekend, cei doi îndrăgostiți au fost la Roma, unde jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău a evoluat la dublu în cadrul turneului Masters 1000. Andreea și Horia s-au bucurat și de o minivacanță și astfel s-au plimbat de mână pe străzi, au admirat priveliști, iar vedeta le-a împărtășit și fanilor ei experiența din Italia, publicând pe blogul ei poze și câteva impresii într-un text intitulat "From Rome with love", ("Din Roma, cu dragoste").

"Ador energia acestui oraș, relaxarea oamenilor, care sunt mereu veseli și puși pe glume. Ador să mă plimb pe aceleași străduțe pe care le știu de la 18 ani, când am ajuns prima oară aici", a scris Raicu pe blog. Vedeta nu s-a bucurat doar de frumusețile orașului, ci a asistat și la meciul iubitul ei, Horia Tecău, pe care a trebuit să-l consoleze după ce a fost eliminat în semifinalele probei de dublu masculin la turneul de la Roma. Horia Tecău și colegul lui, Max Mirnîi, se pregătesc acum pentru turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, care va debuta lunea viitoare, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3111 secunde