Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu s-au despărțit! Află motivul

404
1
Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu s-au despărțit! Află motivul - angelagheorghiucezarghimpele-1372577665.jpg
Angela Gheorghiu (47 ani) a pus punct relației pe care a avut-o mai bine de un an cu contratenorul Cezar Ouatu (33 ani), reprezentantul României la concursul Eurovision din acest an, scrie click.ro.




Cei doi nu sunt la prima ceartă, însă, de data aceasta, ruptura pare să fie definitivă. Contratenorul și-a luat lucrurile din casa celebrei soprane, pe care le-a dus înapoi la el, la Ploiești. Apropiații celor doi susțin că soprana ar fi bănuit că acesta stătea cu ea din interes. De altfel, Ouatu ar fi fost întreținut de Angela Gheorghiu, care cheltuia cu el zeci de mii de euro. Conform unor surse, problemele dintre ei au survenit în urmă cu câteva săptămâni, înainte de plecarea lor în Rusia, pentru un concert la Moscova, care ulterior a fost anulat.


Comentează știrea

simona
1 iulie 2013
Cezar...Care Cezar???

Sunt tristă și dezamăgită. Iar toată povestea asta cu despărțitul cred că e o mare cacealma. Angela Gheorghiu nu renunță așa ușor la răsfățul cu care și-a făcut praf imaginea ei în fața publicului.Și cu care, crede ea, se răzbună pe Roberto Alagna. Iar Cezar...care Cezar???. Ei bine, el nu va renunța în veci la miile de euro -munciți din greu și obținuți cu sudoare de soprana cea îngrozitor de naivă- pentru a-și satisface orgoliul prostesc , dar nemăsurat....Cine are de câștigat din toate astea ??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0034 secunde