Anna Lesko și-a greșit meseria

114
Anna Lesko și-a greșit meseria - analesko-1369235356.jpg
Dacă nu ar avea o carieră superbă în muzică, Anna Lesko ar putea practica poate la fel de bine și avocatura. Acest lucru se poate întâmpla datorită faptului că basarabeanca este absolventă a unei Facultăți de Drept din România și, potrivit propriilor sale mărturisiri, se vedea chiar profesând în acest domeniu.

"Când am ajuns în România, nu cunoșteam deloc limba. Am învățat-o în trei luni. Intensiv, cu exerciții de gramatică, vocabular și multe, multe dictări", își amintește solista.

Anna a intrat la Drept hotărâtă să facă o carieră în domeniu, mai ales că avea toate atuurile necesare pentru a reuși: "Mă vedeam o avocată înțepată, dar, cu trecerea timpului, viața mea a luat o cu totul altă întorsătură. Facultatea m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă un contract, o instituție. Guralivă sunt, dar să practic în acest moment avocatura sunt șanse mici. Însă niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce-ți oferă viața. Am păstrat toate cărțile și cursurile din facultate", a mărturisit Anna Lesko, pentru Libertatea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Anna Lesko:  "Sexul este totul sau nimic"
Pagina a fost generata in 1.093 secunde