Antena 1, altă emisiune copiată de la PRO TV: "România dansează"

2518
Antena 1, altă emisiune copiată  de la PRO TV:
Antena 1 dă startul preselecțiilor pentru cel mai nou format de emi-siune-concurs: "România dansează", care a făcut furori în Marea Britanie. Cine are acest talent poate visa și la marele premiu pus în joc.


Formatul "Got To Dance" a făcut furori la marea lansare din Marea Britanie și, ajuns la cel de-al patrulea sezon, va fi "importat" de alte două țări europene: România și Polonia. La acest talent-show pot participa oameni obișnuiți, indiferent de vârstă, pasionați de orice stil de dans. Startul preselecțiilor se va da săptămâna viitoare, pe 26 ianuarie, la Timișoara. Vor continua pe 29 ianuarie la Cluj- Napoca, 1 februarie la Iași, 4 februarie în Constanța, 7 februarie la București. Românii care știu să facă show, adoră să danseze și mai ales visează să fie văzuți de o țară întreagă sunt așteptați să se înscrie la adresa casting.a1.ro.

Premiul e de 50.000 de euro. Responsabilă cu dansatorii emisiunii "România dansează" va fi Furnica, pe numele ei real Daniela Luca, vestita coregrafă care a făcut istorie și la "Dansez pentru tine" (PRO TV).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4619 secunde