Antonia: "Aoleu, mai vorbim despre asta?"

1026
Antonia:
Mereu zâmbitoare și plină de viață, Antonia nu e la fel de fericită atunci când vine vorba de fiica sa. Potrivit mai multor informații apărute în presă, cântăreața nu și-a mai văzut fiica de trei luni. Se pare că micuța este în Italia în îngrijirea străbunicii și a stră-străbunicii din partea tatălui, adică a mamei și a bunicii lui Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo. 


"Nu am mai văzut-o, dar o să se întoarcă acum. Ce să zic despre asta. Nu e de trei luni plecată, dar e la bunici. De ce vrei să vorbim despre chestia asta? Nu am mers să o văd, o să se întoarcă acum, de curând. Când? Nu știu, ce vrei să îți spun data? Aoleu, mai vorbim despre asta?", a spus Antonia, conform emisiunii "Poveștiri adevărate".

Mai mult, întrebată dacă este adevărat că părinții au încercat să o împace cu soțul ei, Vincenzo, artista a spus:

"Nu este adevărat. Ne respectăm unii pe alții, suntem bine, dar atât".

Antonia Iacobescu este o cântăreață de origine română care a devenit cunoscută în 2010, cu piesa "Morena". Un an mai târziu, s-a căsătorit cu italianul Vincenzo Castellano, de care s-a despărțit la sfârșitul lui 2012. Cei doi au împreună o fetiță, Maya Rosaria, în vârstă de doi ani și cinci luni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Antonia s-a împăcat cu Vincenzo
Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Antonia e însărcinată?
Pagina a fost generata in 0.869 secunde