Arestată pentru că a făcut sex în taxi

1010
1
Arestată pentru că a făcut sex în taxi - 1-1349334950.jpg

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost condamnată la închisoare după ce instanța de judecată a acuzat-o că a făcut sex într-un taxi. Mai mult, ea și-a pierdut și slujba, unde câștiga peste 100.000 de lire sterline pe an.

Totul s-a întâmplat în Dubai. Rebecca Blake de 29 de ani din Dorking, Surrey, a fost condamnată la închisoare, împreună cu sudorul irlandez Conor McRedmond. Cei doi s-au prezentat în fața tribunalului din Dubai, scrie Dailymail.co.uk.

Blake a susținut că ea s-a aflat în taxi de cinci minute, înainte ca șoferul să anunțe poliția, dar a admis că nu este o sfântă și că a băut atât de mult, încât nu-și amintește nimic legat de momentul în care a făcut sex.

Ea a descris de asemenea cele cinci zile pe care le-a petrecut ca în iad în Dubai la închisoarea de femei și că a fost bătută.

Rebecca Blake a povestit pentru The Sun că la hotelul la care a fost cazată a avut băutură la discreție.

"Nu știu cât de mult am băut, cei de la hotel îți umpleau permanent paharele. Îmi plac petrecerile și băutura. Sunt singură și am un job perfect. Nu sunt o sfântă. Am avut o zi perfectă în care am băut de la 12 ziua până seara la 10", a spus femeia.

Englezoiaca a fost și la alt bar din oraș cu prietenii, unde a băut și a decis să revină la hotel, alături de Conor McRedmond. Cei doi au luat un taxi, iar șoferul i-a văzut în oglindă pe cei doi în timpul unei îmbrățișări pasionale.

Cei doi au fost acuzați că au făcut sex în afara căsniciei și au umblat băuți în spații publice, ambele fapte fiind strict interzise în statul islam. Potrivit legii în Dubai, sexul în afara căsătoriei se pedepsește cu închisoare între o lună și trei ani.


 


 

Comentează știrea

Mario
12 octombrie 2012
Artificialul Dubai

Pai nu stia ca Dubai nu e pt noi? Acolo an de an sunt scandaluri in legatura cu asta. Acolo nici sa te tii de mana pe strada nu ai voie. Poti fi asestat. Pt noi astia mai fara bani si Riviera Franceza sau Alicante e ok. De ce sa le dau atatia bani arabilor si sa mai si risc sa fiu arestat?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Monden : "Am parte de sex nebun"
Luni, 24 Septembrie 2012
Stire din Fun : Sex cu nevasta…altuia
Pagina a fost generata in 0.3576 secunde