"Ați mâncat...prea mult? E cazul să recuperați!" - Sfaturi de la Mihaela Rădulescu

208
1
Se știe că după Sărbători, cei mai mulți, dar mai ales doamnele, intră în panică. Toți vorbesc despre kilogramele în plus și despre curele de slăbit. Mihaela Rădulescu are însă o soluție simplă dar foarte eficientă pentru a scăpa de kilogramele în plus. 


"V-ați odihnit, ați mâncat...prea mult, deci, e cazul să recuperați - 30 de minute de mișcare în fiecare zi, de care vreți voi, în aer liber sau în casă, într-un cadru organizat sau de capul vostru:), fac minuni ! Inutil să mai spun ce bine ar fi să luați o pauză de mâncăruri grele și prăjeli, de stat degeaba la tv sau la calculator, de alcool sau sucuri dulci. Apă, sport, voie bună, mâncare mai puțină, prieteni mai mulți, griji mai atent triate, până rămân în picioare doar cele care contează cu adevărat și de care trebui să va ocupați până le rezolvați. E doar o idee....de pus pe gând, nu o rețetă sau o lecție din care să aveți vreun extemporal:)))) Spor și...să aveți viață !", spune Mihaela Rădulescu, citată de libertatea.ro.




Comentează știrea

replica hermes bracelet china
11 mai 2014
replica hermes bracelet china

hermes in france Stiri Monden : "Ați mâncat...prea mult? E cazul să recuperați!" - Sfaturi de la Mihaela Rădulescu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes bracelet china http://www.mecats.net/hermes.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Mihaela Rădulescu: Noroc că termin repede
Pagina a fost generata in 1.603 secunde