Au depus actele de divorț! Valentina Pelinel și Cristian Boureanu nu mai sunt un cuplu

420
Au depus actele de divorț! Valentina Pelinel și Cristian Boureanu nu mai sunt un cuplu - valentinapelinelsicristianbourea-1396872258.jpg
După ce în ultimele luni s-au făcut mai multe speculații cu privire la despărțirea politicianului Cristian Boureanu de soția sa, Valentina Pelinel, astăzi vestea a devenit oficială.


Boureanu a anunțat că astăzi a depus actele de divorț de Valentina. "Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunța pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorț", a explicat Cristian Boureanu.


Fostul deputat a explicat în postarea sa și motivele care au condus la despărțire. "După mai mult de 3 luni de relație la distanță am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărțim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viața ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite și suntem astăzi două persoane independente", a completat Boureanu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5392 secunde