Au luat 10.000 de euro și au venit ca la karaoke!

792
Au luat 10.000 de euro  și au venit ca la karaoke! - calingeambasu-1345724690.jpg
O nuntă de vis la Palatul Ghika s-a transformat într-un scandal monstru între cei doi miri și orchestra pe care o acuză că a tratat eveni-mentul care a avut loc sâmbăta trecută cu total dezinteres.

Trupa lui Călin Geambașu și-a câștigat un renume pentru atmosfera excelentă pe care o creează la nunți, motiv pentru care și onorariul încasat este unul pe măsură.

Pentru doi tineri din Capitală, decizia de a chema la nuntă celebra orchestră nu s-a dovedit însă deloc inspirată. 

"Am ajuns să negociez cu ei printr-o cunoștință comună. Mi-au spus că mă costă 10.000 de euro, iar ei urmau să cânte cinci reprize de câte 45 de minute. Ce a urmat este incredibil. Au venit și au cântat două reprize de 30 de minute, iar apoi s-au făcut nevăzuți. Nici măcar nu au anunțat pe nimeni că pleacă, eu credeam că ei sunt în pauză, dar dispăruseră. Nu mi-a venit să cred. Dacă la mine unde au venit pe recomandare și au făcut așa, la ce să se aștepte alții!?", i-a acuzat mirele, Marius, pe Geambași.



După situația creată, acesta a încercat să le ceară socoteală artiștilor, dar a primit o replică la care nu se aștepta. 



"I-am sunat și i-am întrebat cum este posibil să facă așa ceva. Credeam că ne înțelegem omenește. Cum este posibil ca el să vină să ia banii fără niciun contract? Poate eu spun că ne înțeleseserăm să-mi cânte două zile. Mi-a răspuns că el a venit la nunta mea ca la karaoke, nu l-au interesat banii. Totuși, mi-a luat 10.000 de euro", a mai spus Marius. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2603 secunde