Bahmu: "Bianca minte cu nerușinare în legătură cu Gheorg"

404
1
Un nou episod din filmul Bianca Rus și Gheorg. Scan-dalul sexual a luat amploare, scrie showbiz.ro.


Cântăreața de muzică populară îl acuză pe celebrul bucătar de hărțuire și comportament indecent. Ea a venit la emisiunea "Un show păcătos" cu mai multe dovezi. Se pare că a existat un martor la scena hărțuirii sexuale, care este dispus să dea declarații.

Sătulă de acest scandal, Adriana Bahmuțeanu, șefa celor doi din perioada res-pectivă, a intrat în legătură telefonică pentru a-și spune opinia.

"Nu înțeleg cum poate Bianca să mintă cu nerușinare în legătură cu Gheorg. Ea este de vină. Eu i-am făcut contractul la Etno tv. Bianca a stricat căsnicia unui coleg. Ea s-a încurcat cu un om însurat, cu Bebe. Soția lui venea și făcea scandal. Erau nenumărate certuri după emisiune. Sunt prietenă cu Gheorg de 15 ani. El nu a făcut așa ceva. Nu sunt subiectivă. Gheorg are un contract prin care nu poate da declarații în presă. El poate s-o dea în judecată pentru că îi distruge căsnicia gratuit. Chiar s-a cuplat cu sunetistul Bebe. Ea nu-și făcea meseria cum trebuie din cauza problemelor ei sentimentale. Bianca vrea să-și facă publicitate. Spune numai aberații pentru o secundă de celebritate", a spus Bahmu.


Comentează știrea

dedicu
28 septembrie 2012
bahmu este sefa mincinoaselor din tara

urit la bahmu o apara pe bianca si ii spune in prezenta a doi martori sa-l de-a in git pe bucatar si pe urma intervine pt bucatar urit si deaceea o lasa prigoana ca stie totul ceea fost intre ea si bucatar

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Monden : Tatăl Floarei Leonida,  cu ochii în lacrimi
Marţi, 11 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Scandal monstru în bloc, de ani de zile
Pagina a fost generata in 1.5572 secunde