Concurs Batman lovește din nou

442
Warner Bros. a anunțat că va relansa noul film din seria Batman în ianuarie 2009, înaintea premiilor Oscar, ca o strategie de marketing.
Realizatorii peliculei speră să fie în cărți pentru cât mai multe premii Oscar, iar o relansare înaintea ceremoniei le-ar putea aduce un și mai mare succes. Până acum, "The Dark Knight" (Cavalerul negru) a avut încasări de peste 500 de milioane de dolari numai în Statele Unite ale Americii.
Unii specialiști spun că, în acest ritm, "The Dark Knight" are toate șansele să depășească recordul de încasări deținut de filmul "Titanic" regizat de James Cameron (600 de milioane de dolari).
În noul film din seria Batman, regizorul Christopher Nolan revine asupra poveștii eroului, dar cu un personaj mai bine conturat. Nolan a scris povestirea împreună cu David S. Goyer, cu care a mai colaborat și la scenariul "Batman Begins".
"The Dark Knight" (Cavalerul negru) a avut un buget de 185 de milioane de dolari, bani care au fost deja recuperați numai din încasările din America din primele zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.5998 secunde