"Bebelușa" Oana și-a cerut iubitul în căsătorie

233
"Bebelușa" Oana se pregătește de căsătorie după numai șase luni de relație cu iubitul ei, Florin. El este tenor și i-a sucit mințile Oanei încă de la început. După șase luni, ea s-a decis să facă primul pas pentru un viitor împreună. 


"Nu mi-am dorit să mă mărit nici când eram însărcinată. Am negat toată viața ideea de căsătorie, dar acum sunt sigură. Nu pot să vă explic. L-am văzut pe el și asta a fost. Până la urmă eu am fost cea care l-a cerut în căsătorie. Eu am tot felul de defecte, dar el com-pensează, în prezența lui devin omul perfect. Mă surprinde zilnic cu tot felul de replici haioase", a povestit Oana la WOWbiz.

Inelul de logodnă pe care îl poar-tă este unul special care în loc de diamant are o perlă.

"Mi-am dorit un inel special pen-tru acest moment. Nu mi-am dorit să ajung în biserică, la căsătorie, să îmi spună preotul să dau inelul jos. Este un inel care are o perlă. Este un inel organic și de aceea trebuie să evit anumite lucruri. În principiu trebuie să nu mai gătesc, îl las pe el, ca să încep căsnicia asta cu dreptul", a spus "bebelușa" Oana despre inelul ei de logodnă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6027 secunde