Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro! Incredibil cine era proprietarul

329
1
Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro! Incredibil cine era proprietarul - biancadragusanuinstagram21200x67-1661332975.jpeg
Bianca Drăguşanu a avut parte de o întâmplare neobișnuită, în timp ce se afla într-un centru comercial din București, scrie click.ro

Ziua de miercuri, 24 august, a început liniștit pentru Bianca Drăgușanu, însă a luat rapid o turnură la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aflată într-un centru comercial din Băneasa, alături de o bună prietenă, Bianca Drăgușanu a găsit pe jos o punguță care nu conținea doi bani, ci 21.000 de mii de euro!

Prietena vedetei a sunat la Poliție pentru a relata întâmplarea. Nu mică i-a fost mirarea Biancăi atunci când a observat că îl cunoștea pe bărbatul care pierduse suma impresionantă de bani. Alături de miile de euro se afla și un pașaport. Aruncând o simplă privire asupra documentului, Bianca și-a reamintit cine este bărbatul.

Bianca l-a cunoscut pe acesta în timpul unui eveniment organizat de către publicația Viva!, cu doar câteva luni în urmă. Atunci, ea a discutat cu el și a aflat că fiica lui îi este o admiratoare și apreciază foarte mult rochiile pe care diva le creează, mai scrie sursa amintită.

Comentează știrea

Dan
24 august 2022
minciuni

Astia nu mai stiu ce sa faca pentru reclama.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7602 secunde