Bianca Drăgușanu, declarații incredibile despre relația dintre Luciu și Zsolt Csergo

1277
Bianca Drăgușanu, declarații incredibile despre relația dintre Luciu și Zsolt Csergo - biancadragusanu2-1350123344.jpg
Bianca Drăgușanu a intrat în direct, din propria locuință, în cadrul emisiunii cancan tv, pentru a-și da cu părerea despre relația dintre Nicoleta și Zsolt, după ce acesta a înșelat-o cu antrenoarea de fitness Kinga.

Fosta iubită a lui Cristea a recunoscut că nu-și permite foarte tare să comenteze relația dintre Nicoleta și Zsolt, chiar dacă și ea a fost la un moment dat înșelată de fotbalist.
"Nu aș putea spune că suntem prietene apropiate. Suntem două femei diferite, care au trecut prin situații diferite, iar lucrurile au stat diferit", a spus Bianca.

Ea a recunoscut că la un moment dat toți oamenii au înșelat sau au fost înșelați, dar că în unele cazuri familia contează mai mult decât orice altceva. Cu toate astea, Drăgușanu mărturisește că o va susține pe vedetă indiferent e deciziile acesteia. "O voi susține mereu, indiferent ce se vor grăbi unii sau alții să speculeze", a spus roșcata.

Mai mult, fosta iubită a lui Cristea a recunoscut că s-a întâlnit și astăzi cu Nicoleta și că aceasta i-a lăsat o impresie de femeie puternică care face față foarte ok situației delicate în care a fost pusă. "Pot spune despre ea că este un om foarte puternic, o mamă extraordinară și că multe femei au de învățat de la ea. Este o femeie adevărată și știu că indiferent ce decizie va lua, îi va fi bine", a concluzionat Bianca.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4307 secunde