Bianca Drăgușanu s-a logodit cu Victor Slav

481
Bianca Drăgușanu s-a logodit cu Victor Slav - biancadragusanuvictorslav-1368095789.jpg
În perioada Sărbătorilor de Paște, foarte multe cupluri din showbiz-ul românesc au lăsat în trecut certurile, acuzele, gândurile rele și au decis să se împace. Alții au hotărât că vor să stea împreună pentru tot restul vieții. Așadar, Victor Slav i-a oferit Biancăi Drăgu-șanu inelul de logodnă.

"Nici nu se gândea că Victor o să-i dea un inel de logodnă, mai ales că nu au vorbit deloc pe tema asta acasă. În plus, întâmplător sau nu, în acea zi, nu au rezervat nicio masă la restaurantul lor preferat, așa cum fac de obicei, astfel că Bianca nu bănuia ce va urma. A rămas extrem de surprinsă și, în primă fază, nu a schițat niciun gest. Apoi, a realizat ce se întâmplă și a sărit în brațele lui Victor", a povestit o prietenă a Biancăi Drăgușanu, citată de showbiz.ro.

După ce a acceptat inelul de logodnă, Bianca l-a pus imediat pe deget, și-a sărutat logodnicul și au sărbătorit momentul.

"Nu știu dacă s-au gândit la căsătorie, dacă au stabilit ceva în acest sens, cert este că ei se iubesc și nu este exclus ca, anul viitor, să ajungă și în fața ofițerului Stării Civile. Deocamdată, Bianca poartă inelul cu mândrie și le spune apropiaților că bijuteria are o semnificație și o istorie aparte", a adăugat prietena fostei asistente TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2061 secunde