Bianca Drăgușanu vrea să câștige concursul "Dansez pentru tine"

294
Bianca Drăgușanu vrea să câștige  concursul
Pentru 60.000 de euro, patru frumuseți feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine".

Bianca Drăgușanu are deja probleme cu picioarele care sunt pline de bătături și bășici.


Nu s-a plâns nici o secundă, dar a venit duminică la un eveniment de fițe, de la restaurantul Amba-sad’Or, cu picioarele făcute praf.

"Am făcut răni pe picioare zilele trecute, pentru că am realizat o sesiune foto istovitoare, de promo-vare a noului sezon de la «Dansez». Pozele au ieșit minunat, dar cizmele m-au chinuit enorm, fiind cu două numere mai mici, adică 38... Am vrut să vin aici astăzi în teniși, dar mi-am luat totuși tocuri", a declarat Bianca, pentru Click!

"Sunt tare curioasă să-i cunosc, abia aștept să încep repetițiile. O să dau acolo tot ce pot. Le admir pe rivalele mele, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță și Monica Davidescu. Toate sunt într-o formă fizică excelentă. Dar sunt sigură că am să le fac față cu brio, sunt o luptătoare. Mă tem doar să nu cedez la antrenamentele epuizante din cauza problemelor de la piciorul drept. Dar sper să nu-mi dea bătăi de cap. Și vreau să mai precizez că n-o să leșin pe acolo de foame, cum mi-a ajuns la urechi... Eu mănânc doar când îmi este foame. Numai seara am un principiu clar: nu mănânc și beau doar apă, în caz că mi se face poftă de ceva. Dacă beau apă, îmi trece foamea. M-a sunat și Cătălin (Botezatu, n.r.) să-mi ureze baftă și să-mi spună că mă susține", a mai povestit Bianca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2477 secunde