Blestemul de la Prima TV. Actrița Violeta Andrei a murit

2866
Blestemul de la Prima TV. Actrița Violeta Andrei a murit - violetaandrei-1343217831.jpg
Violeta Andrei, tânăra actriță care a jucat în serialul "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV a murit în urma unui accident rutier, marți dimineață la spital.

Tragedia s-a produs pe DN1, în Otopeni, săptămână trecută. La volanul mașinii se afla tânărul Mircea Tiță, în vârstă de 20 de ani. Acesta a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În urma impactului aceasta a mai avariat și alte mașini, rănind un copil de cinci ani.

Tânăra speranța a cinematografiei românești a murit în spital în timp ce șoferul se află în continuare în stare gravă.

Tony Tecuceanu a murit subit acum doi ani

Actorul de la "Cronica Cârcotașilor" a fost prima victimă cunoscută a gripei porcină. El a pierdut lupta cu viața din cauza unor complicații la plămâni. În urma acestei tragedii zeci de mii de oameni au ales să se vaccineze împotriva gripei noi.

Blestemul numit Șerban Huidu

Vacanța de iarnă a lui Șerban Huidu s-a transformat într-un coșmar. Aflat la schi în Austria, moderatorul a suferit un grav accident, fiind transportat de urgență la spital. Inițial, medicii au fost rezervați, însă acum starea sa de sănătate este una stabilă.

La doar câteva luni după ce a văzut moartea cu ochii Șerban a comis-o din nou. În octombrie anul trecut, mașina în care vedeta TV se afla alături de familia sa a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism marca Dacia Logan ce venea regulamentar din sensul opus.

În Logan se aflau trei brașoveni, care au murit. "Cârcotașul" a scăpat de pușcărie luând 2 ani și șase luni cu suspendare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2515 secunde