Boala lui Dan Bittman, mai gravă decât s-a crezut

2067
Boala lui Dan Bittman, mai gravă decât s-a crezut - danbittmanconferintahardrock-1351893488.jpg
În urmă cu o lună s-a operat la Viena, iar acum merge periodic la controalele de rutină la medicii din București. Dan Bittman a intrat în panică după ce a văzut că răgușeala persistă, iar săptămâna trecută a mers la doctor. Vocea solistului e în pericol!


Acum un an și jumătate, Dan Bittman a fost diagnosticat de medicii din țară cu stenoză carotidiană asimptomatică.

Totuși, solistul a preferat să se lase pe mâinile specialiștilor din Austria, unde s-a și operat la începutul lunii octombrie. Intervenția a fost una dificilă, căci a implicat multe riscuri.

În urma ei, Bittman a rămas cu sechele. Săptămâna trecută a fost la un control de rutină, pentru că nu înțelegea de ce răgușeala încă persistă, la o lună după operație.

"Dan a fost de curând la un medic ca să vadă dacă e ok. El s-a impacientat oarecum, pentru că după operație i s-a spus că se va reface complet în jumătate de lună și nu va mai avea probleme cu vocea. Acum e mai liniștit, pentru că a aflat că partea anatomică, adică locul în care a fost operat, a avut nevoie de două săptămâni ca să se vindece, iar răgușeala i se duce într-o lună. Dan trebuie să mai aștepte încă o lună, două, de-acum încolo ca să fie apt vocal", ne-a declarat un apropiat al artistului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Smiley, în concert la Constanța
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Mbela Nzuzi - o poveste de Hollywood
Pagina a fost generata in 1.9019 secunde