BOMBA ÎN LUMEA MONDENĂ! Informația zilei, făcută publică de Cristina Ich

626
BOMBA ÎN LUMEA MONDENĂ! Informația zilei, făcută publică de Cristina Ich - christinaichintro-1563961299.jpg
Cristina Ich este însărcinată! Vedeta a dat astăzi marea veste și a dezvăluit inclusiv sexul bebelușului.

Cristina Ich va aduce pe lume un băiețel în mai puțin de trei luni. Vedeta, în vârstă de 31 de ani, a ținut totul ascuns timp de șase luni.


"Nici nu știu ce să scriu.....

Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: "Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită"!

Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu.... și sunt sigură că nu doar pentru mine.

Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.

Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: "Ich, nu mai ești singură!", desi iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.


M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină.

Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu mi place chestia asta 😅) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înteleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași.

Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.

Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!

Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a "smulge" informații despre ceva atât de personal.

Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!

Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da... este băiat. :)

Cam atât.

V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de "împărțit" pe platformele de socializare.

Va multumesc", a scris Cristina Ich.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7557 secunde