Bon Jovi: "Sunt plictisit de moarte și beau prea mult"

452
Bon Jovi:
Rocker-ul american Jon Bon Jovi, liderul trupei care va cânta pentru prima dată în România la 10 iulie 2011, se plânge că este plictisit de moarte și că bea prea mult, potrivit unui interviu acordat presei din SUA.
"Totuși, nu pot spune că sunt un Elvis gras. (...) Sunt unii care, atunci când se uită la părinții lor sau la alți oameni în vârstă, spun «Nu, nu vreau să trăiesc să ajung atât de bătrân!», însă, de fapt, e mult mai bine să îmbătrânești decât să nu mai trăiești deloc", a mai spus cântărețul de 48 de ani.
În 1996, Jon Bon Jovi a fost inclus de revista People printre cei mai frumoși 50 de oameni ai lumii, iar patru ani mai târziu a fost desemnat de aceeași publicație cel mai sexy star rock al momentului.
Altfel, rocker-ul și colegii săi din Bon Jovi se pregătesc să lanseze compilația "Greatest Hits", care va include, pe lângă cele mai populare piese ale trupei, și două cântece noi, "What Do You Got?" și "No Apologies". Componenții trupei spun că fiecare cântec de pe acest disc marchează un anumit moment din istoria Bon Jovi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Mariah Carey va fi mămică
Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Stire din Monden : Atât a dus-o capul!
Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Stire din Monden : Vedete însărcinate și răsfățate
Pagina a fost generata in 2.0509 secunde