Bono a revenit pe scenă după intervenția chirurgicală la spate

273
Bono a revenit pe scenă după intervenția chirurgicală la spate - 8228e95b49b47839939e457cc31180a1.jpg
Solistul trupei U2, Bono a revenit pe scenă, vineri, după o absență de două luni cauzată de o intervenție chirurgicală la spate, trupa irlandeză reluându-și cu această ocazie turneul mondial despre care managerul grupului susține că va fi cel mai profitabil din istorie.
"Problema este că nu știu prea bine cum să mă temperez. La un anumit moment, trebuie să le permiți cântecelor să îți dicteze ritmul", a declarat Bono pentru agenția de presă Reuters, cu puțin timp înainte de începerea acestui concert, care marchează reluarea turneului mondial "360° Tour" al grupului U2.
Bono a declarat cu această ocazie că în perioada de convalescență a făcut terapie recuperatorie timp de 3-4 ore pe zi. Concertul trupei U2 de la Torino a debutat cu piesele "Beautiful Day" și "Magnificent", grupul irlandez interpretând în premieră și două piese noi – "North Star Acoustic" și "Glastonbury".
Bono le-a mulțumit fanilor pentru scrisorile și e-mail-urile prin care aceștia îi doreau însănătoșire grabnică.
"Această trupă este ca o familie. O afacere de familie, iar eu sunt fiul ei risipitor. Vreau să le mulțumesc fraților mei pentru răbdarea lor", a declarat Bono, referindu-se, totodată, la colegii săi de trupă.
Solistul irlandez a suferit o intervenție chirurgicală la spate, în luna mai, medicii germani care l-au operat declarând că muzicianul irlandez suferea de o paralizie parțială. Această operație a obligat trupa U2 să își amâne concertele prevăzute în America de Nord, ce făceau parte din acest turneu mondial, până în lunile mai și iunie din 2011, biletele originale rămânând valabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8253 secunde