Bote a pus ochii pe Simona Gherghe

1055
Bote a pus ochii pe Simona Gherghe - botezatu-1314895530.jpg
De ceva timp, Cătălin Botezatu încearcă să-i intre în grații Simonei Gherghe, însă, până în prezent, nu s-a pus problema unei relații între cei doi. Designerul român a mărturisit că o iubește foarte mult pe gazda emisiunii "Acces direct", însă deplasările dese în străinătate l-au împiedicat până acum să acționeze în vreun fel.

"Eu pe Simona o respect și o iubesc foarte tare. Eu îi fac veșnic curte pentru că e o femeie frumoasă. Dacă aș sta mai mult timp prin România, poate că ar fi ceva", mărturisește Botezatu.

De asemenea, Cătălin a declarat că nu ar compara-o niciodată pe Simona cu fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu. Dacă prima a fost mai mult ca un accesoriu pentru "Burlac", pentru care nu a fost nevoie de prea multe declarații amoroase pentru a-i cădea în plasă, în cazul Simonei Gherghe este convins că trebuie să depună eforturi însemnate pentru a o putea cuceri.

"Îi voi face în continuare curte Simonei Gherghe și poate într-o zi voi avea șansa să fiu împreună cu ea. Pe Simona nu o pot compara niciodată cu Bianca", a mai spus creatorul de modă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Monden : Bote a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu
Pagina a fost generata in 1.3297 secunde