Bote - în pericolul de a rămâne fără Denisa!

822
Bote - în pericolul de a rămâne fără Denisa! - catalinbotezatu-1324306684.jpg
În vreme ce Cătălin Botezatu se află în Vietnam, cu treabă, Denisa Nechifor, cea despre care se spune că ar fi noua sa cucerire, a fost surprinsă la un eveniment monden în compania unui om de afaceri de origine franceză, Pierre Emanuel Cohen.

Cei doi au fost de nedespărțit, vineri seara, la deschiderea Miss COP, magazin de produse cosmetice, în Mall Vitan, fotomodelul acceptând invitația acestuia de a lua masa împreună. Denisa a profitat de faptul că Botezatu este plecat în Vietnam și urmează să se întoarcă în aceste zile, astfel vedeta s-a bucurat de compania omului de afaceri care a fost cucerit de frumusețea ei.

La eveniment, Denisa a profitat de ocazie și și-a achiziționat și câteva produse de lux pentru machiaj, pe care Pierre a ținut morțiș să i le dăruiască.

Întrebată dacă Pierre i-a luat locul lui Bote, Denisa a declarat: "Nu pot să comentez. Nu este momentul acum să fac vreo declarație". Denisa Nechifor și Adrian Cristea s-au despărțit în urmă cu 3 ani și au împreună o fetiță, Rania. Fotbalistul de la U Cluj trăiește de aproape doi ani o frumoasă poveste de iubire cu asistenta TV Bianca Drăgușanu, care înainte a avut o relație cu designerul Cătălin Botezatu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Monden : Simona Gherghe își pune silicoane
Pagina a fost generata in 0.4011 secunde